top of page
Search
  • Talent Trondheim

TALENT TRONDHEIM-PROFIL: Gemelli strykekvartett

Updated: Mar 24, 2021

GEMELLI STRYKEKVARTETT


De talentfulle unge strykerne i GEMELLI STRYKEKVARTETT er fra Trondheim og Levanger, og har spilt sammen siden 2018. Kvartetten består av Théba Magos-Vendler (fiolin), Elias Morgan Grimstad (fiolin), Andreas Morgan Grimstad (bratsj) og Tiril Lorås Ystgaard (cello). I tillegg til kvartettspill har de vært engasjert i Juniorsolistene, Lørdagsskolen og Unge Musikere, og høsten 2020 startet alle på høyere musikkutdanning i Oslo og Trondheim. De vant sin klasse under Ungdommens musikkmesterskap 2020, hvor en del av premien var å delta på Trondheim Kammermusikkfestival som TICC Juniorensemble for 2020. I 2021 startet de kammermusikkstudier på NMH under Henning Kraggerud.

Talent Trondheim har som ett av sine hovedmål å støtte og løfte fram talenter fra regionen som har gjort seg særlig bemerket. Det er derfor med stor glede at vi høsten 2020 lanserte Astrid Nordstad (mezzosopran) og Gemelli strykekvartett som våre Talent Trondheim-profiler.

Vi ser fram til å gi disse unge musikerne ekstra muligheter for eksponering og utvikling av sitt talent. Gjennom blant annet konserter, seminar- og undervisningsaktiviteter, innspillingsressurser og solistoppgaver vil de presenteres for publikum, som rollemodeller for andre talenter, for konsertarrangører og musikklivet for øvrig.


Foto: Kristian Wanvik159 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page